VadeVi
Teatre i cava amb ressopó al Castell de Gimenelles amb «El bon lladre»
  • CA

Durant l’hora i deu minuts que dura el muntatge, McPpherson posa a l’espectador en clau de road movie, monòleg interior o bé thriller per a teixir un relat sobre els tot sovint ambigus conceptes del bé i el mal. El protagonista del Bon lladre cerca la redempció en una, a moments tràgica i a moments còmica, però sempre entendridora, fugida cap endavant.

A través d’una història aparentment senzilla el veiem provant d’escapar del seu destí i fracassant una i altra vegada enredat en la teranyina en què s’ha convertir la seva existència.

Amb gran audàcia l’autor converteix un pinxo de baixa estofa, que acaba de sortir viu de miracle d’un tiroteig, en un cavaller medieval a la recerca d’un greal impossible.

Josep Julien aconsegueix, amb un gran treball dirigit per Xicu Masó, endur-se el públic fins als racons més amagats de l’ànima del personatge. El resultat és teatre en estat pur.

Julien ha treballat amb directors com Manel Dueso, Àlex Rigola, Lurdes Barba, Josep Maria Mestres, David Selvas, Joan Lluís Bozzo o Javier Daulte, entre altres. També ha fet televisió en sèries d’èxit: Sitges, Secrets de família, La Riera, El cor de la ciutat … És autor de diversos textos teatrals pels quals ha rebut nombrosos premis.

Un cop acabada la representació, i a la mateixa sala de l’antic celler de la casa, la cuina de l’Hotel prepararà un petit ressopó amb diferents coques enramades (coques de recapte) acompanyades d’una copa de cava del celler Jané Ventura.

Serà diumenge, 18 de desembre a les 19h.

L’Hotel Castell de Gimenelles

És un hotel rural familiar que està ubicat en un mas del segle XVIII, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

El mas, aïllat i envoltat de camps i vinyes, està situat sobre un turonet, a prop del nucli de L’Hostal (Sant Jaume dels Domenys) amb magnífiques vistes de tota la comarca del Baix Penedès fins al mar com a teló de fons.

L’històric edifici, hereu de la fortificació medieval del mateix nom, va ser restaurat en vàries etapes des de 1985 fins l’any 2000.

L’hotel compta actualment amb 7 habitacions. El restaurant de l’hotel ofereix una cuina de mercat amb base tradicional, que es nodreix bàsicament de l’hort propi, de cultiu ecològic, i de petits productors i artesans de la comarca.

Compta amb una carta de vins i caves exclusivament de la regió del Penedès.

Produccions al Marge

Aquesta productora ofereix a cellers i a agents del sector enoturístic l’organització professional d’esdeveniments culturals. La productora penedesenca aposta per l’espectacle en viu i en petit format en espais efímers del Penedès per apropar a un públic exigent noves propostes culturals autèntiques i de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa