VadeVi
Therasia, el nou vi de Juvé i Camps que homenatja Teresa Camps
  • CA
Therasia és el nou vi de Juvé i Camps
Therasia és el nou vi de Juvé i Camps

!--akiadsense-->

Propietat d’Espiells, l’ànima de Juvé i Camps, presenta Therasia, un vi blanc de guarda de producció limitada de la finca Espiells, 100% ecològic fet amb un cupatge de xarel·lo, chardonnay i viognier. Elaborat amb molta cura i criat en bótes de roure francès i acàcia, a més a més d’haver passat per àmfores d’argila, també ha estat en contacte amb les seves lies.

Des del celler afirmen que la fusta li aporta volum, estructura i complexitat i les lies sumen cremositat i opulència. Així mateix consideren que l’argila de l’àmfora és el que vetlla per la seva frescor i per contrarestar l’impacte de la fusta. És per això que diuen que Therasia és “la viva expressió de l’ànima de Juvé i Camps i Propietat d’Espiells”.

Amb aquest vi, Propetat d’Espiells, vol retre homenatge a Teresa Camps, la que va ser l’esposa de Joan Juvé Baqués i la mare de Joan i Josep Juvé Camps. Prop d’un segle desoris que Teresa amb el seu marit tragués al mercat el seu primer escumós del celler, arriba ara aquest tribut per la feina indiscutible que va fer a principis del segle XX en la fundació de Juvé i Camps.

En paraules de Meritxell Juvé, aquest “és un reconeixement en forma de vi, el millor que sabem fer, per mostrar tota la nostra admiració, consideració i respecte al passat del nostre celler. Therasia és el nostre tribut a la meva besàvia, una dona única i pionera a la seva època que va saber posar-se al davant del celler amb el seu marit, l’any 1921”.

Therasia forma part de la gamma de vins tranquils de la família Juvé al Penedès i que vol posae en relleu la seva essència en aquest projecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa