Vi i castells es donen la mà

La DO Penedès i els Castellers de Vilafranca signen un conveni de col·laboració que els permetrà unir esforços en la promoció de dos elements propis de la comarca

Els Castellers de Vilafranca enmig de les vinyes del Penedès | Maria Rosa Ferré

La Denominació d’Origen Penedès i la colla castellera Castellers de Vilafranca han signat un acord inèdit per les dues entitats penedesenques, en el que la DO Penedès col·labora amb els Verds en les seves activitats, i la colla castellera participa en activitats de la DO Penedès i promociona els vins Penedès en els seus actes i sortides.

Cal Figarot ha estat l’escenari escollit per a formalitzar l’acord de col·laboració entre les dues entitats mitjançant la signatura d’un conveni que serà vigent durant un any. Segons els representants de la DO Penedès i els Verds, aquesta relació els hi permetrà unir forces per a promocionar dos elements característics del Penedès: la cultura vitivinícola i la tradició castellera.

Durant l’acte de la signatura, les dues entitats han destacat la importància històrica d’aquest acord, i la compatibilitat de dues entitats que busquen l’excel·lència.

Nou comentari