VadeVi
[VÍDEO] La grandesa del Penedès, a partir d’una gota de vi
La singularitat d'una gota de vi per explicar tots la DO Penedès
La singularitat d’una gota de vi per explicar tots la DO Penedès | DO Penedès

!--akiadsense-->

La DO Penedès ha iniciat aquest dimecres una nova campanya que s’allargarà fins a finals de desembre, amb l’objectiu d’enfortir el consum de vi Penedès de cara a les festes nadalenques. Aquesta acció se suma a l’estratègia que la DO Penedès va iniciar fa uns mesos, per potenciar el reconeixement i prestigi dels cellers i impulsar el consum dels seus vins entre el públic final en una època especialment complicada. La Denominació d’Origen Penedès aposta per un espot on es destaquen la personalitat, singularitat i qualitat dels vins Penedès, prenent com a protagonistes les particularitats i diversitat de les gotes, presents a diferents processos de l’elaboració del vi, i que en forma de metàfora, expliquen la gran diversitat i personalitat dels vins Penedès.

Les gotes com el detall que defineix la personalitat

El darrer espot de la DO Penedès fixa la seva atenció en la singularitat d’una gota per a mostrar que cada detall és important i singular en la creació d’un vi: des de les gotes de pluja que cauen a la vinya, el plor del cep, la suor dels viticultors, el premsat, el procés d’elaboració fins a arribar a abocar el vi a la copa i assaborir-lo.

La premissa se centra en explicar que hi ha darrere d’una gota de vi, tots aquells passos que sumats el defineixen, tant a nivell de valors i patrimoni vitivinícola, com les seves característiques i personalitat quan el gaudim en una copa. L’objectiu és reforçar les singularitats dels vins Penedès a través del concepte de les gotes, ja que no hi ha dues gotes iguals, com tampoc dos vins.

Un moment del rodatge de l'últim espot de la DO Penedès de la campanya de Nadal 2020
Un moment del rodatge de l’últim espot de la DO Penedès de la campanya de Nadal 2020 | DO Penedès

!--akiadsense-->

El resultat és un audiovisual de 30 segons que interpel·la directament al consumidor final. Aquest és un dels objectius principals que la DO Penedès va fixar-se a inicis d’any després que esclatés la pandèmia de la covid19: acostar més que mai la qualitat i excel·lència dels vins Penedès al públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa