VadeVi
La vinya d’Albet i Noya, eina per a la reinserció de joves
  • CA
Tres joves s'estan formant a Albet i Noya amb treballs de poda en verd
Tres joves s’estan formant a Albet i Noya amb treballs de poda en verd

!--akiadsense-->

Albet i Noya i la cooperativa de Vilafranca Actua han iniciat aquesta primavera una col·laboració per a la reinserció de joves amb risc d’exclusió social a la vinya. Tres aprenents entre 16 i 18 anys s’han incorporat a les tasques de poda en verd amb un contracte de pràctiques de 80 hores i amb l’objectiu de formar aquest col·lectiu dins el món de la viticultura.

El projecte d’Actua busca oferir una sortida a aquests joves i la vinya (on la mancança de la d’obra qualificada és habitual) és una de les apostes que està treballant la cooperativa juntament amb alguns cellers de Penedès. Albet i Noya, pioners en vinyes i vins ecològics, ha incorporat aquests tres joves amb la intenció de vincular-los al territori seguint així els seus valors de solidaritat i sostenibilitat.

El celler col·labora amb la Cooperativa Actua per a la reinserció de joves
El celler col·labora amb la cooperativa Actua per a la reinserció de joves

!--akiadsense-->

La cooperativa Actua és un col·lectiu de professionals amb seu a Vilafranca que treballa per la reinserció social i laboral de les persones. Gestiona diferents centres residencials i pisos tutelats al territori així com programes d’assistència i acompanyament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa