Abadal s’avança al Nadal amb el vi i la gastronomia com a protagonistes

Aquest celler del Bages proposa una jornada de tastos, gastronomia, música i activitats infantils

L'Abadal Christmas Market es farà dissabte 23 de novembre

L’Abadal Christmas Market es farà dissabte 23 de novembre

Abadal proposa viure una experiència enogastronòmica al Bages, amb la celebració el proper 23 de novembre de la IV edició de Abadal Christmas Market & Wine Experience, el seu ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc.

Durant la jornada el celler oferirà als seus visitants tastos de vins i harmonies exclusives, zona Gastro Bar, mercat de productes artesanals i gastronòmics de proximitat, visites a la vinya i la Masia històrica, activitats infantils i concerts.

L’entrada al recinte és gratuïta i els tastos i les activitats són de pagament. Podeu trobar tots els detalls seguintaquest enllaç.

Entre les activitats, destaquen la Master Class de caviar i vi, el Showcooking a càrrec de l’Escola d’Hoteleria Joviat i el professor i sommelier Josep Pelegrín (millor sommelier de l’estat 2016), el Tast a quatre mans d’Abadal i LaFou amb Ramon Roqueta i Miquel Palau (enòleg d’Abadal), el Tast dels Sentits, el Tast de varietats internacionals vs varietats autòctones dirigit per Meritxell Falgueras, la Nitro Experience o els clàssics com el Tast de pernil i vins o el Tast de formatges i vins.

Nou comentari