
!–akiadsense–>
Abadal proposa viure una experiència enogastronòmica al Bages, amb la celebració el proper 23 de novembre de la IV edició de Abadal Christmas Market & Wine Experience, el seu ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc.
Durant la jornada el celler oferirà als seus visitants tastos de vins i harmonies exclusives, zona Gastro Bar, mercat de productes artesanals i gastronòmics de proximitat, visites a la vinya i la Masia històrica, activitats infantils i concerts.
L’entrada al recinte és gratuïta i els tastos i les activitats són de pagament. Podeu trobar tots els detalls seguintaquest enllaç.
Entre les activitats, destaquen la Master Class de caviar i vi, el Showcooking a càrrec de l’Escola d’Hoteleria Joviat i el professor i sommelier Josep Pelegrín (millor sommelier de l’estat 2016), el Tast a quatre mans d’Abadal i LaFou amb Ramon Roqueta i Miquel Palau (enòleg d’Abadal), el Tast dels Sentits, el Tast de varietats internacionals vs varietats autòctones dirigit per Meritxell Falgueras, la Nitro Experience o els clàssics com el Tast de pernil i vins o el Tast de formatges i vins.