VadeVi
Abadal s’avança al Nadal amb el vi i la gastronomia com a protagonistes
  • CA
L'Abadal Christmas Market es farà dissabte 23 de novembre
L’Abadal Christmas Market es farà dissabte 23 de novembre

!–akiadsense–>

Abadal proposa viure una experiència enogastronòmica al Bages, amb la celebració el proper 23 de novembre de la IV edició de Abadal Christmas Market & Wine Experience, el seu ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc.

Durant la jornada el celler oferirà als seus visitants tastos de vins i harmonies exclusives, zona Gastro Bar, mercat de productes artesanals i gastronòmics de proximitat, visites a la vinya i la Masia històrica, activitats infantils i concerts.

L’entrada al recinte és gratuïta i els tastos i les activitats són de pagament. Podeu trobar tots els detalls seguintaquest enllaç.

Entre les activitats, destaquen la Master Class de caviar i vi, el Showcooking a càrrec de l’Escola d’Hoteleria Joviat i el professor i sommelier Josep Pelegrín (millor sommelier de l’estat 2016), el Tast a quatre mans d’Abadal i LaFou amb Ramon Roqueta i Miquel Palau (enòleg d’Abadal), el Tast dels Sentits, el Tast de varietats internacionals vs varietats autòctones dirigit per Meritxell Falgueras, la Nitro Experience o els clàssics com el Tast de pernil i vins o el Tast de formatges i vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa