Abadal proposa una nova activitat enoturística, Silenci entre vinyes
Abadal proposa una nova activitat enoturística, Silenci entre vinyes | Abadal

!--akiadsense-->

Després d’una aturada obligada en l’àmbit enoturístic, degut a la situació viscuda aquestes darreres setmanes, el proper dilluns 1 de juny el Celler Abadal obre de nou les portes als seus visitants amb novetats. La nova proposta enoturística del celler s’orienta a gaudir més que mai de la vinya i el seu entorn, amb visites en grups reduïts, potenciant l’exclusivitat i una major privacitat.

Entre les experiències que oferirà el celler hi ha el Silenci entre Vinyes, una proposta perfecte per a gaudir en parella, que permet descobrir l’escenari que ofereixen les vinyes, acompanyat d’un cistell de pagès amb vins i un esmorzar tradicional de productes locals. Com a novetat, al llarg del recorregut a través de la finca els visitants podran visionar uns petits vídeos, a través d’uns codis QR, que els guiaran de forma interactiva, desvetllant les històries dels racons per on passegen. El celler també oferirà la nova activitat Brunch entre Vinyes, per gaudir de la vinya en estat pur tot degustant un brunch, o la ja consolidada Ruta de les Barraques de Vinya, entre d’altres.

Pel que fa als vins, els visitants tindran l’oportunitat de tastar l’Abadal Matís, el nou vi del celler nascut aquestes darreres setmanes, que busca expressar fidelment els matisos del territori que el veu néixer, el Bages. Un vi que és la continuació en la tasca de recuperació i posada en valor de les varietats històriques de la comarca, fusionant la varietat recuperada mandó amb dues varietats arrelades a la finca des de fa anys, com són la cabernet sauvignon i la merlot.

Nou comentari

Comparteix