La Confraria dels Vins del Bages mostra en primícia alguns dels vins d’aquesta DO

Torna el sopar anual en el que tots els cellers de la DO Pla de Bages ofereixen els seus millors vins

DO Pla de Bages

Torna l’acte central de la Confraria dels Vins del Bages. Es tracta de l’activitat més important d’aquesta organització que el que pretén es promocionar i posar en valor els vins de la comarca i d’aquesta denominació d’origen.

Cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler presenta un dels seus productes, una de les seves referències. I en aquesta ocasió el tast s’ofereix a socis i a no socis precisament per contribuir a aquesta tasca de promoció.

Com és habitual, ha estat cada celler qui ha escollit quin vi vol portar a taula, i en aquesta ocasió són aquests:

Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014

Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2017), 68% Picapoll blanc 32% Picapoll negre.

Mas de Sant Iscle: Picapoll blanc 100% 2017

Fargas Fargas: blanc 2017 (Macabeu, Chardonnay i Picapoll)

Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc

Coop. Artés: Fumet Rosat 2017 (rosat), 60% Cabernet Sauvignon i 40% Sumoll

Celler El Molí: Rector Ventallola 2011, 40% Cabernet Sauvignon, 34% Cabernet Franc,

26% Merlot

Celler Les Acàcies: Avinius Ull de Llebre 100%

Celler Abadal: Abadal 5 Merlot, Merlot 100%

Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó

Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100% Merlot

Celler Solergibert: SDM, Merlot 100% 2014

Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah

Jaume Grau i Grau: Ull de Llebre 100% col·lecció

Pràcticament tots els vins que es tastaran són primícia i encara no estan al mercat. Serà dijous dia 28 d’abril, al Restaurant Mas de la Sala (Hostal del Camp) a les 21h. El preu per socis és de 25€ i per no socis 30€. Trobareu tota la informació al web de la confraria.

Nou comentari