!--akiadsense-->
Torna l’acte central de la Confraria dels Vins del Bages. Es tracta de l’activitat més important d’aquesta organització que el que pretén es promocionar i posar en valor els vins de la comarca i d’aquesta denominació d’origen.
Cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler presenta un dels seus productes, una de les seves referències. I en aquesta ocasió el tast s’ofereix a socis i a no socis precisament per contribuir a aquesta tasca de promoció.
Com és habitual, ha estat cada celler qui ha escollit quin vi vol portar a taula, i en aquesta ocasió són aquests:
Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014
Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2017), 68% Picapoll blanc 32% Picapoll negre.
Mas de Sant Iscle: Picapoll blanc 100% 2017
Fargas Fargas: blanc 2017 (Macabeu, Chardonnay i Picapoll)
Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc
Coop. Artés: Fumet Rosat 2017 (rosat), 60% Cabernet Sauvignon i 40% Sumoll
Celler El Molí: Rector Ventallola 2011, 40% Cabernet Sauvignon, 34% Cabernet Franc,
26% Merlot
Celler Les Acàcies: Avinius Ull de Llebre 100%
Celler Abadal: Abadal 5 Merlot, Merlot 100%
Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó
Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100% Merlot
Celler Solergibert: SDM, Merlot 100% 2014
Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah
Jaume Grau i Grau: Ull de Llebre 100% col·lecció
Pràcticament tots els vins que es tastaran són primícia i encara no estan al mercat. Serà dijous dia 28 d’abril, al Restaurant Mas de la Sala (Hostal del Camp) a les 21h. El preu per socis és de 25€ i per no socis 30€. Trobareu tota la informació al web de la confraria.