VadeVi
La Confraria dels Vins del Bages mostra en primícia alguns dels vins d’aquesta DO
  • CA
DO Pla de Bages

!--akiadsense-->

Torna l’acte central de la Confraria dels Vins del Bages. Es tracta de l’activitat més important d’aquesta organització que el que pretén es promocionar i posar en valor els vins de la comarca i d’aquesta denominació d’origen.

Cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler presenta un dels seus productes, una de les seves referències. I en aquesta ocasió el tast s’ofereix a socis i a no socis precisament per contribuir a aquesta tasca de promoció.

Com és habitual, ha estat cada celler qui ha escollit quin vi vol portar a taula, i en aquesta ocasió són aquests:

Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014

Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2017), 68% Picapoll blanc 32% Picapoll negre.

Mas de Sant Iscle: Picapoll blanc 100% 2017

Fargas Fargas: blanc 2017 (Macabeu, Chardonnay i Picapoll)

Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc

Coop. Artés: Fumet Rosat 2017 (rosat), 60% Cabernet Sauvignon i 40% Sumoll

Celler El Molí: Rector Ventallola 2011, 40% Cabernet Sauvignon, 34% Cabernet Franc,

26% Merlot

Celler Les Acàcies: Avinius Ull de Llebre 100%

Celler Abadal: Abadal 5 Merlot, Merlot 100%

Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó

Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100% Merlot

Celler Solergibert: SDM, Merlot 100% 2014

Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah

Jaume Grau i Grau: Ull de Llebre 100% col·lecció

Pràcticament tots els vins que es tastaran són primícia i encara no estan al mercat. Serà dijous dia 28 d’abril, al Restaurant Mas de la Sala (Hostal del Camp) a les 21h. El preu per socis és de 25€ i per no socis 30€. Trobareu tota la informació al web de la confraria.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tinto Roble a abril 20, 2018 | 09:16
    Tinto Roble abril 20, 2018 | 09:16
    Mare de Déu Senyor!! Quin embafament de Merlots i Cabernets!! I això és el millor que tenen els cellers? D'això se senten orgullosos, de prestigiar varietats foranes que es treballen a desenes de països, i en molts casos molt millor que aquí? Hem començat a millorar, però... quanta feina que ens queda per fer encara!! Molts segueixen ancorats als anys 80, i fora bo que despertessin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa