VadeVi
La Confraria de Vins del Bages prepara la cerimònia d’investidura del seu 20è aniversari
  • CA
Investidura de nous confrares de la Confraria de Vins del Bages 2016

!--akiadsense-->

La Confraria de Vins dels Bages, celebra els seus 20 anys i ho farà amb festa grossa.

Aquest any toca fer la cerimònia d’Investidura de Nous Confrares, en la que arribarà el moment de vestir amb la capa i la medalla als nous confrares, tant als nouvinguts a l’entitat, com als de mèrit i honor. Una celebració en la que també es reconeix el mèrit a aquestll que ja porten 10 anys complint el compromís de promoure i enaltir els vins de la DO del Pla de Bages.

I per a celebrar-ho, la Confraria ha volgut tornar a Manresa. Les investidures han estat itinerants. S’han visitat pobles com Santpedor, Artés , Sant Fruitós, Rajadell… Però vam començar a Manresa i aquest 20è aniversari el volen tornar a celebrar a la capital del Bages.

Aquest cop, doncs, l’escenari serà al centre de la ciutat, a la Plana de l’Om. Serà el dissabte 9 de juny. I tot el dia el vi serà el protagonista. A la Plaça Sant Domènec hi haurà la fira VI-BA on es farà una trobada, per desplaçar-se posteriorments a les instal·lacions de l’escola d’Hoteleria de la Joviat, a Manresa mateix, on el col·lectiu de Fogons del Bages oferiran el sopar. I la pregonera de l’acte serà l’escriptora Empar Moliner.

El període d’inscricions acaba el dia 6 de juny i tot els tràmits de reserva i pagament s’han de fer a través del web de la Confraira .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa