La Confraria de Vins del Bages proposa tastar vins que encara no han sortit al mercat
El Kursaal de Manresa acollirà el tast de vins de la DO Pla de Bages
El Kursaal de Manresa acollirà el tast de vins de la DO Pla de Bages | xx

!--akiadsense-->

El sopar estrella de la Confraria de Vins del Bages ja s’acosta. És el tast de la DO Pla de Bages en el qual cada celler presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat.

En aquesta ocasió són de Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2015, del Celler Abadal, Abadal Picapoll 2018, 100% Picapoll, del Celler Grau i Grau: Picapoll Cent.Kat 2017 100% Picapoll col·lecció, del Celler Sanmartí: Blanc 1018 2017, 53% Macabeu 47% Picapoll blanc, d’Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls 2018, 60% Picapoll negre 40% Picapoll blanc, de Mas de Sant Iscle: Gewürztraminer 100% 2018, de Sant Miquel d’Oló: L’Escletxa 2017 100% Chardonnay, de la Cooperativa Artés: Fumet Rosat 2018, 50% Mandó, 30% Cabernet Sauvignon 20% Merlot, de Celler El Molí: Sagal rosat 2018,100% Garnatxa Negra, del Celler Les Acàcies: Avinius 2017, 55% Merlot i 45% Sirà, del Celler Solergibert: Cabernet Reseva 2012, 85% Cabernet Sauvignon i 15% cab. franc, de la Cooperativa de Salelles: As de Copes 2016, 100% Cabernet Sauvignon, d’Exibis: La Rasa 2015, 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó, de Fargas Fargas: 3⁄4 De Quinze 2015, 34% Ull de Llebre, 33% Merlot, 33% Cabernet Sauvignon i de Vins Colltor: Clos Colltor Syrah, 100% Sirà.

Molts d’aquests vins encara no han sortit al mercat, però a més també es tastarà un Chardonnay d’un celler nou, un vi que encara no ha estat qualificat per la Denominació d’Origen i tot plegat es farà a un sopar a la sala petita del Kursaal.

Serà dijous dia 25 d’abril a les 21h i el preu del tast per socis és de 30€ i per no socis 35€. Les inscripcions es poden fer a través del web de la Confraria de Vins del Bages i està obert a tothom,

Nou comentari