Aquest dilluns 17 d’octubre, la Denominació d’Origen Pla de Bages organitza una jornada de presentació a Barcelona en la qual hi participaran una cinquantena de vins de 13 cellers diferents. L’acte, dirigit a públic professional, tindrà lloc a l’Edifici del Rellotge de l’Escola Industrial del carrer Comte d’Urgell (187) de la ciutat comtal.

Al llarg de la tarda (de 17h a 21h), professionals de la restauració i l’hostaleria, així com a premsa especialitzada i prescriptors del món del vi, podran conèixer de prop l’oferta vitivinícola del Pla de Bages, entre les quals, les darreres novetats dels seus cellers, tan pel que fa a nous productes com a nous projectes. A més es podran tastar els vins premiats a la darrera edició dels Premis Vinari:

– Abadal Picapoll 2015, Vinari d’Or en categoria de Blancs Joves

– Bernat Oller 2014, del celler Heretat Oller del Mas, Vinari d’Or en categoria de Negres de Criança

– Artium Fumet 2015, del Celler Cooperatiu d’Artés, Vinari de Plata en vins rosats

– Abadal Franc 2015, Vinari de Plata en categoria de negres joves

L’acte es presenta sota el títol “És l’hora del Pla de Bages” i estarà presidit pel president de la Denominació d’Origen Pla de Bages, Joan Soler, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras i el Director General de l’INCAVI, Salvador Puig.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa