VadeVi
La Festa de la Verema del Bages arrenca en horari nocturn
  • CA
Festa de la Verema del Bages

Falten pocs dies per donar el tret de sortida a la 22a Festa de la Verema del Bages, que enguany arrenca dijous 28 de setembre amb el Nocturna Vinum. “>Aquesta activitat proposa “>un circuït de música en viu per diversos establiments de Manresa, del qual es podrà gaudir acompanyat d’una copa de vi i d’algun plaer gastronòmic.

La nova edició del Nocturna Vinum“> arriba amb algunes novetats, entre les quals el canvi de dia, passant de divendres a dijous; i el fet que amplia territori, arribant per primera vegada a Artés, a l’Espai Artium, on l’activitat tindrà lloc dijous dia 5 d’octubre amb el mateix format de música, gastronomia i vi.

A la jornada manresenca del dia 28, hi participaran enguany set establiments: Araunvi Manresa, el Canonge, el Traster, el Vermell, l’Espai Rubiralta, el Kursaal Espai Gastronòmic i la Taverna 1913; i tots ells, acolliran un ventall enogastronòmic d’allò més variat, amb actuacions de música en directe i tastos de vins i tapes, que es pot consultar seguint aquest enllaç.

Grup dels participants a la iniciativa Nocturna Vinum del Bages
Grup dels participants a la iniciativa Nocturna Vinum del Bages | Foto: DO Pla de Bages

Així, la proposta de l’activitat nocturna serà la de degustar per un preu de 3€ una copa de vi i tapa o bé per 5€ una copa de vi de gamma alta i tapa.

La Nocturna Vinum“> és una més de les activitats previstes per la Festa de la Verema del Bages que aquest any celebra la 22a edició. El cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre hi haurà tot d’activitats a la finca Urpina d’AMPANS a Sant Salvador de Guardiola i al poble Artés en un nou homenatge al vi i a la vinya d’aquesta comarca.

Els “Tastos amb Ritme” del dissabte 30 a la tarda i nit serà un dels actes amb més novetats d’aquesta edició de la Festa on una gran variada selecció de música en directe acompanyarà els vins de la DO Pla de Bages i la gastronomia dels restaurants a la Plaça Vella d’Artés.

Es pot consultar tota la programació de la festa al web festaveremabages.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa