La Fira del Vi del Bages, ViBa, prepara cinquena edició amb diverses novetats, entre les quals destaca la tornada al 100% a la presencialitat. A més a més, els actes centrals de la trobada se celebraran el cap de setmana del 4 i 5 de juny en un nou emplaçament, el Pati del Casino de Manresa, on hi haurà mostra de vins de la Denominació d’Origen Pla de Bages, activitats paral·leles i música en directe. Des del cap de setmana anterior es faran tastos i maridatges, i visites guiades que permetran conèixer el patrimoni vitivinícola i els cellers. El programa complet es presentarà en els propers dies.

La 5a edició de la trobada s’allargarà entre el 28 de maig i el 6 de juny, concentrant els actes centrals el cap de setmana del 4 i 5 de juny. A partir de dissabte 28, hi haurà visites guiades que permetran conèixer el patrimoni vitivinícola i els cellers, així com gaudir d’activitats de tast i maridatges. El dijous 2 de juny tindrà lloc el sopar degustació i, el dia següent, dia 3, se celebrarà la Nit dels Picapolls.

La Fira ViBa està organitzada per Bages Impuls, l’Ajuntament de Manresa i la Ruta del vi de la DO Pla de Bages, un projecte coliderat per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages i el Consell Regulador de la DO Pla de Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea.

La Fira del Vi del Bages a l'Anònima de Manresa | Fira ViBa
La Fira del Vi del Bages, en una edició anterior | Fira ViBa

La Fira del vi professional, se’n va de ruta per Catalunya

En el marc de la Fira del vi, i en col·laboració amb l’Associació Catalana de Sommeliers, hi ha programats tastos per a professionals del sector a les 4 demarcacions catalanes per donar a conèixer el patrimoni, la història i l’oferta turística de la Ruta del vi DO Pla de Bages als professionals del sector. 

Els tastos seran guiats pel president de la DO, Joan Soler i el sommelier Josep Pelegrín, també coordinador del curs de sommelier a l’escola d’hoteleria JOVIAT de Manresa. Els tastos tindran lloc els dilluns 9 de maig a Guissona, dilluns 16 de maig a Tarragona, dilluns 23 de maig a Barcelona i dimarts 24 a Girona.

Nou comentari

Comparteix