Vins Abadal s’avança al Nadal amb un mercat per a tots els públics

Una Riedel Experience o maridatges amb Estrella Michelin són algunes de les propostes del Christmas Market & Wine Experience que es farà dia 25 de novembre

Mercat de Nadal Abadal

Després de l’èxit de la primera edició, de la que en van gaudir més de 1.200 persones, torna l’Abadal Christmas Market & Wine Experience, el proper dia 25 de novembre, amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics.

Una de les novetats destacades és l’exclusiu Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, que oferiran una experiència gastronòmica fusionant territori, innovació i producte Km 0 amb una personal reinterpretació dels ingredients i dels vins Abadal.

Una altra de les propostes d’aquesta edició és la Riedel Experience, amb Jordi Bort, Director General d’Euroselecció (Riedel Espanya) i Josep Pelegrin, millor sommelier d’Espanya 2016 i sommelier de l’Escola Joviat, un tast per a detectar els matisos del vi segons la copa amb la que es beu.

Dirigit als amants del vi i a les famílies, el mercat obrirà les seves portes de les 11 fins a les 19.30 hores i durant la jornada es podrà gaudir de les diverses parades, amb propostes artesanals gastronòmiques, de decoració, de roba i complements, de cosmètica o de temàtica nadalenca. Així mateix, durant tot el dia hi haurà una barra de vins Abadal i una zona gastro bar amb opcions culinàries per a tots els gustos, que s’amenitzarà amb un concert de jazz en directe a l’hora de dinar de la mà de Laia Boixadós Quintet.

Entre els tastos i tallers destaquen també el tast de Paisatge, amb Miquel Palau, enòleg d’Abadal, que guiarà els assistents per descobrir l’essència de l’entorn d’Abadal en els vins del celler; un tast de vi amb formatges Montbrú, dirigit per la sommelier Clara Antúnez; o el tast de sushi i el de vi amb xocolata Enric Rovira, ambdós dirigits per la sommelier Anna Castillo.

El programa complet es pot consultar a la web d’Abadal.

Nou comentari