VadeVi
Oller del Mas amplia la seva oferta enoturística amb un centre de benestar
  • CA
Oller del Mas amplia la seva oferta enoturística
Oller del Mas amplia la seva oferta enoturística

!--akiadsense-->

Oller del Mas obrirà l’estiu de 2020 un centre benestar a la finca. Es tracta d’una nova proposta enoturística per tancar el cercle. “Els nostres visitants fins ara venien a passar el dia i marxaven. Ara es podran quedar a dormir. Ens faltava això”, explica Frank Margenat, propietari d’Oller del Mas.

El celler, a tocar de Manresa, és un gran focus enoturístic i rep cada any la visita de prop de 70.000 persones. És una finca gran de 600 hectàrees on a més del catell/celler que elabora vins sota la DO Pla de Bages té una àmplia oferta enoturística que a partir de l’estiu vinent es farà més gran.

Margenat, en declaracions a Vadevi, explica rotundament que no serà un spa “no és això, No seria sostenible ni ecològic i el que volem és transmetre uns valors, uns coneixement. Una manera de retrobar-se amb la natura i amb un mateix a través de l’alimentació, l’exercici, etc”.

Per això hi haurà un equip de nutiricionistes, entrenadors personals, especialistes en epigenètica, fisioterapèute entre d’altres, que prmetin tenir un compendi d’activitats per crear “una experiència complerta”.

Estarà ubicat a un edifici de 3.000 m2 de nova creació, a la mateixa finca on es podrà “reconnectar amb la natura, per tornar a la velocitat del cep, perquè la gent es pugui sincornitzar amb la natura”, puntualitza Margenat.

El propietari d’Oller del Mas, assegura que el vi és transversal i que amb “això també ho serà”. Hi haurà sales de restauració, un wine bar i vestuaris per poder facilitat les activitats esportives que es poden fer a un camp de futbol de gespa natural, dos piscines, pistes de paddel, una hípica, camp de voleibol a més d’un gimnàs amb totes les prestacions. Per Margenat es tracta d’oferir un “servei de salut 4.0”.

El nou edifici, com els altres que hi ha a la finca, utilitzarà energia fotovoltàica i també geotèrmica. “Tenim un compromís amb el planeta”, sentencia Margenat i afegeix que amb aquest centre de benestar “la gent tindrà més ganes de conèixer el món del vi”.

Actualment, Oller del Mas té 47 treballadors i amb aquesta nova oferta enoturística arribarà fins als 70.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa