La Fira ViBa tindrà una part presencial aquest cap de setmana
La Fira ViBa tindrà una part presencial aquest cap de setmana

!--akiadsense-->

La 3a edició de la Fira del Vi del Bages (Fira ViBa) se celebra aquesta setmana en un format semipresencial adaptat a la nova situació provocada pel coronavirus. Des de dilluns, es poden seguir diversos tastos on-line a través de les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter (@firaviba) i també a través de la web. I aquest cap de setmana tindran lloc les activitats presencials, amb visites a 12 cellers de la DO Pla de Bages i visites guiades a Manresa en clau de vi.

Els cellers que es podran visitar són: Abadal i les Acàcies, a Avinyó; Oller del Mas, Collbaix–Celler el Molí i Fargas-Fargas, a Manresa; Solergibert, Celler Cooperatiu d’Artés i Caves Gibert, a Artés; el Celler Sanmartí, a Sallent; el Celler Colltor, a Santa Maria d’Oló; el Celler Grau i Grau, a Castellfollit del Boix; i el Celler del Mas de Sant Iscle, a Sant Fruitós de Bages.

Les visites s’han adaptat prenent totes les mesures de seguretat necessàries atenent a l’actual situació. Per aquest motiu, es faran en grups reduïts de màxim 10 persones, seran de curta durada (45 minuts) i es prioritzarà l’estada es espais oberts. Es necessària la reserva prèvia que es poden fer seguint aquest enllaç. D’aquesta manera es reprèn l’activitat d’enoturisme als cellers de la DO Pla de Bages, que ja estan preparant una oferta en diferents modalitats de visites per aquest estiu.

Pel que fa a les visites a Manresa, Manresa Turisme ofereix un recorregut guiat, també de curta durada, per redescobrir els espais més emblemàtics de la ciutat en clau de vi. Sota el títol ‘Redescoberta de Manresa’, la visita és gratuïta per a tot el personal de serveis essencials (caldrà acreditar-ho en el moment de la visita).

Nou comentari

Comparteix