Sopar de gala per a presentar les noves anyades dels vins del Bages

Dijous 25 de maig, a les 21h del vespre, al Restaurant Mas de la Sala de Sallent

Un any més, coincidint amb els mesos de primavera, els cellers de la Denominació d’Origen Pla de Bages presenten un dels seus productes, una de les seves referències, en un acte obert al públic.

Aquesta és una de les accions de promoció dels vins d’aquesta DO que organitza precisament la Confraria del Bages. Enguany també es podran conèixer els nous cellers que s’han incorporat a la denominació d’origen.

La jornada està prevista per dijous 25 de maig al Restaurant Mas de la Sala (Hostal del Camp) i permetrà tastar els següents vins, molts dels quals, encara no han sortit al mercat:

  • Celler El Molí: Blanc (2016), 80% Picapoll blanc 20% Macabeu
  • Celler Les Acàcies: Sentit de Flor (2016), 100% Chardonnay
  • Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc
  • Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2016), 50% Picapoll blanc 50% Picapoll negre
  • Mas de Sant Iscle: Isclet Blanc (2016), 70% Sauvignon blanc 30% Picapoll blanc
  • Coop. Artés: Caprici Rosat 2016 (rosat), 70% Cabernet Franc i 30% Mandó
  • Celler Abadal: Abadal rosat 2016 ( rosat), 70% Cabernet Sauvignon, 30% Sumoll.
  • Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % mandó
  • Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100% Merlot
  • Celler Solergibert: SDM, Solergibert de Matacans 2014 (negre), 50% Cabernet Sauvignon, 50% Cabernet Franc
  • Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah
  • Vins Grau: Jaume Grau Sumoll col·lecció 2014 (negre), 100% Sumoll
  • Fargas Fargas: vi bullit (postres)

El tasta mb sopar tindrà un preu de 25€ pels socis i 30€ pels no socis.

El període d’inscripció finalitza el dilluns 22 de maig i es pot fer a través del web de la Confraria.

Nou comentari