VadeVi
Les varietats autòctones, a fons en el primer tast de l’any de la Confraria de Vins del Bages
  • CA
Sumoll, raïm i fulla
El sumoll en diferents elaboracions serà un dels vins que es tastaran el primer tast de l’any de la Confraria de Vins del Bages

El picapoll blanc, el mandó i el sumoll seran les protagonistes del primer tast de la Confraria de Vins del Bages de 2020 que es farà dijous dia 30 de gener. N’hi diuen tast tècnic perquè s’explicarà al detall com són aquests raïms, com es comporten i quins són i com són els vins que s’hi elaboren.

Són varietats autòctones de la DO Pla de Bages i els vins que es tastaran s’elaboren amb diferents materials i vinificacions, en àmfores de ceràmica, en ous o cups de ciment, en bótes de fusta i tots ells sense etiquetar encara perquè no estan acabats.

Picapoll blanc
El picapoll blanc s’ha convertit en la varietat insígnia de la DO Pla de Bages

!--akiadsense-->

Els encarregats de mostrar-los a tots als que participin a aquest tast seran els enòlegs dels mateixos cellers que els elaboren per així poder conèixer diferents punt de vista i interpretacions diverses.

És una bona oportunitat de tastar aquests vins que són totalment singulars i que a més es podran tastar en primícia perquè encara no estan al mercat.

El mandó és una de les varietats autòctones de la DO Pla de Bages
El mandó és una de les varietats autòctones de la DO Pla de Bages

!--akiadsense-->

El tast s’acompanyarà amb un sopar al restauratn Els Noguers de Manresa. Es farà dijous dia 30 de gener a les 21h i el preu per socis de la Confraria és de 25 euros i 35 euros pels que no són socis.

Les inscripcions es poden fer a través del web de la Coonfraria de Vins del Bages seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa