VadeVi
Set restaurants i tres cellers proposen unes jornades gastronòmiques amb DO Tarragona
  • CA
Port del Serrallo de Tarragona

!--akiadsense-->

L’Associació de Restauradors i Comerç del Serrallo (ARCS), conjuntament amb la DO Tarragona, han organitzat des d’aquest divendres fins al 2 de desembre la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Serrallo amb vins DO Tarragona, unes jornades en les quals set restaurants del barri marítim de la ciutat de Tarragona i tres cellers de la DO Tarragona han preparat uns menús gastronòmics que aniran maridats amb els vins que elaboren aquests tres cellers. L’objectiu de les jornades és fomentar els restaurants del barri marítim de Tarragona, els productes de la zona i també els vins del territori, en aquest cas la DO Tarragona.

En concret, els restaurants que participen a les jornades són A Bordo, Cal Joan, El Pòsit. El Taller, La Xarxa, Octopussy i Varadero que oferiran els seus menús típicament mariners amb dos preus: 25 i 32 euros, que inclouen 1 ampolla de vi per cada dos persones. Els vins que es podran tastar en aquests menús els podran escollir els clients entre els vins de tres cellers de la DO Tarragona: el Celler 9+ de la Nou de Gaià (Tarragonès), el Celler Blanch de Puigpelat (Alt Camp) i Lafarineravins de Rasquera (Ribera d’Ebre). Les jornades tenen l’objectiu de potenciar la cuina marinera del Serrallo i fer-ho al costat dels vins de cada celler donant-los a conèixer als clients de Tarragona i als visitants que acostumen a anar a dinar o a sopar al Serrallo. En concret el celler ecològic 9+ oferia el Mèdol Cartoixà, un vi elaborat amb aquesta varietat tradicional on la frescor és la nota predominant; Identitats, un vi elaborat amb la varietat Subirat Parent i envellit amb fusta d’acàcia, és el vi escollit per Cellers Blanch mentre que Lafarineravins ha escollit el Ginera, elaborat amb syrah, un vi fresc i complexe al mateix temps.

Aquesta és la primera col·laboració entre la nova junta de l’ARCS-Serrallo i el Consell Regulador de la DO Tarragona i s’espera que en les propers mesos hi hagin noves col·laboracions entre els dos col·lectius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa