VadeVi
La 19a Fira del Vi de la DO Tarragona ja té dates
  • CA
L’objectiu de la fira és que els cellers de la DO presentin els seus vins i la seva oferta enoturística | DO Tarragona

La dinovena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona tornarà a la Rambla Nova de Tarragona els dies 16, 17 i 18 de juny mantenint l’horari de divendres a la tarda i de matí i tarda en les jornades de dissabte i diumenge. L’esdeveniment reunirà una vintena de cellers de les quatre comarques del territori vitivinícola d’aquesta denominació d’origen: l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre i també productors de cava i vermut d’aquestes comarques.

El Consell Regulador de la DO Tarragona, organitzador de la fira, vol fer de la mostra un esdeveniment de referència on els seus cellers puguin donar a conèixer els vins i al mateix temps l’oferta enoturística, que cada vegada compta amb més adeptes. En les darreres edicions, la Fira del Vi ha reunit més de 5.000 persones i ha servit més de 25.000 tastos de vins.

D’altra banda, els dies previs a la Fira hi haurà una sèrie d’activitats paral·leles que serviran per donar a conèixer algunes varietats tradicionals de la zona i també s’aprofitarà per fer una nova edició del Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona amb un tast a cegues que es desenvoluparà a la Facultat d’Enologia de la URV sota la direcció de la professora Montserrat Nadal. El lliurament dels premis d’aquest concurs tindrà lloc el dijous 8 de juny al vespre al Port de Tarragona.

El Consell Regulador de la Fira del Vi de la DO Tarragona compta de nou amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme de Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i l’INCAVI. En aquesta ocasió els patrocinadors son Repsol, la Caixa, AFEPASA (Sofrera Pallarès), Port de Tarragona i la CEPTA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa