La DO Tarragona i el Festival Internacional Teatre Màgic organitzen la segona edició del cicle de tastos ‘La Màgia del Vi’, després de la bona acollida que aquesta iniciativa va tenir fa tres anys. En aquesta ocasió, els organitzadors han programat tres espectacles que tindran lloc els dimecres 6, 20 i 27 de novembre al Palau de Congressos de Tarragona a partir de les 19.30h.

Aquestes tres actuacions s’integren en la programació del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, que tindrà lloc durant el mes de novembre en diferents espais de la ciutat, i en el qual actuaran alguns dels millors mags de l’Estat.

Les entrades per aquestes tres actuacions ja es poden reservar al telèfon 977-217931 i al mail info@dotarragona.cat perquè les places son limitades. El preu de les entrades és de 5 euros.

La primera actuació tindrà lloc el dimecres 6 de novembre amb la maga Amélie, reconeguda amb el Premi Nacional de Màgia, que presentarà una selecció del seu repertori, jocs de màgia visual combinats amb una elegant posada en escena. Com sempre, un enòleg de la DO Tarragona serà l’encarregat de presentar i donar a tastar els vins al públic assistent.

Dimecres 20 de novembre el cicle continua amb la presència de Màgic Jaïr, que oferirà una acurada selecció del seu repertori on no faltaran el bon humor, la sorpresa i la interacció amb el públic. El mag Eduard Juanola serà l’encarregat de cloure aquest cicle que pretén fusionar les degustacions de vins de la DO Tarragona amb la màgia més sorprenent el dimecres 27 de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa