VadeVi
Mas Vicenç és el celler més atractiu pels visitants, segons Trip Advisor
El Celler Mas Vicenç repeteix al capdamunt d’un rànking. Si fa un temps Trip Advisor el va posicionar com a primer reclam d’atracció turística ">a les comarques de Tarragona, ara es consolida com el millor celler visitable de Catalunya, segons aquest portal d’opinions. A més, el 81% de les prop de 300 opinions qualifiquen l’experiència de la visita d’excel·lent.

El Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp comercialitza els seus vins dins la DO Tarragona, i també elabora oli d’oliva, fruits secs i mel. Tots aquests productes es poden tastar durant les visites guiades que ofereixen, i que es complementen amb activitats enoturístiques com el Walk & Wine">, l’activitat de marxa nòrdica al celler combinada amb tast de vins i gastronomia del territori; o la proposta Xocolata i Vida, ">un tast sensorial de xocolata i vi. Paral·lelament, el celler participa en el projecte Vitour"> i Essència del Císter.">

Mas Vicenç va obrir les seves portes fa 13 anys amb la idea de ser un celler visitable i continuar evolucionant en la producció de vins. Actualment tenen una gamma de mitja dotzena de productes entre vins blancs, rosats, negres i dolços. La xifra actual de visitants, principalment catalans però també procedents d’altres parts de l’Estat espanyol i d’alguns països europeus, supera els 5.000 visitants l’any, però treballen per incrementar aquesta xifra. En aquests moments, treballa en una nova etapa que va més enllà del clàssic enoturisme i les visites guiades, amb l’impuls de dos nous espais enfocats cap als tastos a peu de vinya i de celler. Aquesta nova etapa està previst que s’activi a partir de l’abril de 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa