VadeVi
Mas Vicenç és el celler més atractiu pels visitants, segons Trip Advisor
  • CA
El Celler Mas Vicenç repeteix al capdamunt d’un rànking. Si fa un temps Trip Advisor el va posicionar com a primer reclam d’atracció turística “>a les comarques de Tarragona, ara es consolida com el millor celler visitable de Catalunya, segons aquest portal d’opinions. A més, el 81% de les prop de 300 opinions qualifiquen l’experiència de la visita d’excel·lent.

El Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp comercialitza els seus vins dins la DO Tarragona, i també elabora oli d’oliva, fruits secs i mel. Tots aquests productes es poden tastar durant les visites guiades que ofereixen, i que es complementen amb activitats enoturístiques com el Walk & Wine“>, l’activitat de marxa nòrdica al celler combinada amb tast de vins i gastronomia del territori; o la proposta Xocolata i Vida, “>un tast sensorial de xocolata i vi. Paral·lelament, el celler participa en el projecte Vitour“> i Essència del Císter.“>

Mas Vicenç va obrir les seves portes fa 13 anys amb la idea de ser un celler visitable i continuar evolucionant en la producció de vins. Actualment tenen una gamma de mitja dotzena de productes entre vins blancs, rosats, negres i dolços. La xifra actual de visitants, principalment catalans però també procedents d’altres parts de l’Estat espanyol i d’alguns països europeus, supera els 5.000 visitants l’any, però treballen per incrementar aquesta xifra. En aquests moments, treballa en una nova etapa que va més enllà del clàssic enoturisme i les visites guiades, amb l’impuls de dos nous espais enfocats cap als tastos a peu de vinya i de celler. Aquesta nova etapa està previst que s’activi a partir de l’abril de 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa