VadeVi
Més d’un centenar de vins a la Fira de la DO Tarragona

La dinovena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, que organitza el Consell Regulador de la DO Tarragona, torna a la Rambla Nova de Tarragona des d’aquest divendres i fins diumenge 18.

Aquest esdeveniment reunirà una vintena de cellers de les quatre comarques del territori vitivinícola de la DO Tarragona, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre i també productors de cava i vermut d’aquestes comarques.

En total a la fira s’hi podran tastar més de 100 vins de la DO Tarragona, caves elaborats al territori vitivinícola de la DO Tarragona i també vermuts elaborats per cellers de la DO.

Aula de tast

Enguany la fira es complementa amb una aula de tast on s’hi faran presentacions de tallers, gastronomia del territori amb restaurants Km0, música en directe i altres activitats

Vi amb oferta gastronòmica

A banda dels cellers, la fira també tindrà una oferta complementària d’activitats. A la carpa de tastos -que hi haurà a l’extrem nord de la Rambla Nova- s’hi faran presentacions de productes i dels vins dels cellers participants a la fira amb entrada gratuïta prèvia reserva a la carpa de venta de tiquets.

La fira també comptarà amb una oferta complementària de música en directe amb la presència dissabte a la tarda del grup local Tonnety & els farsants del suing. Al mateix temps, hi haurà una completa oferta gastronòmica integrada per parades de formatges i embotits catalans i una selecció de restaurants del territori amb productes km0 que s’han agrupat amb el nom del col·lectiu Taula per a 4 i que oferiran les seves degustacions.

Com a novetat dissabte al migdia (13.00h), el Consell Regulador de l’oli de la DOP Siurana oferirà una selecció de petites degustacions gastronòmiques que ha preparat el cuiner Gerson Ribal i que estan acompanyades per oli amb DOP Siurana.

La fira del vi de la DO Tarragona obrirà les seves portes a les 18h d’aquest divendres i el tiquet per tastar vins costarà 10 euros i inclou una copa marcada amb el logotip de la fira, un portacopes i 6 degustacions de vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa