Experiències sensorials úniques durant les jornades de la Vi·Nit·Cultura Foto: cedida

El celler modernista de Nulles prepara la 4a temporada de la Vi·Nit·Cultura, que arrenca divendres 17 d’abril amb noves propostes i algunes sorpreses. Aquesta primera activitat de l’any permetrà als assistents de gaudir d’un sopar gastronòmic sensorial, elaborat per un dels xefs de renom de la zona, que se servirà sota les arcades del celler ben acompanyat pels vins i caves de la marca Adernats.

Vi·Nit·Cultura és la combinació de tres paraules que deriven de modificar “viticultura” (l’art de conrear la vinya) i que defineixen l’experiència de la jornada. El vi, el conreu i el procés d’elaboració. Nit, perquè la llum de la lluna aporta un encís especial, misteri, una mirada única i festiva representada en una visita nocturna tematitzada. Cultura, medidora de la saviesa d’una societat, la cultura es relaciona amb la història, les tradicions, la gastronomia i l’art de gaudir.

Adernats segueix apostant per l’enoturisme a la zona de Tarragona amb aquesta activitat que ja ha celebrat més de 60 edicions al llarg dels 4 anys de vida. L’activitat forma part d’un conjunt d0experiències que persegueixen transmetre la cultura eno-gastronòmica de Catalunya i dotar de valor afegit els vins i caves Adernats.

Per a participar en la primera Vi·Nit·Cultura de 2015 es poden fer reserves a través del telèfon 977 602 622 /ext. 105. El preu de l’activitat és de 38 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa