VadeVi
El turisme del vi a la nova edició de l’Enoguia de Tarragona
Enoguia Tarragona 2018-2019

!--akiadsense-->

Ja està disponible la nova edició de l’Enoguia 2018-2019 de la província de Tarragona amb més de 140 propostes de turisme i vi.

La guia compta amb 128 pàgines en català, castellà i anglès i ofereix més de 140 cellers visitables de les diferents denominacions d’origen de la província: DO Catalunya, DO Cava, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta i DOP Siurana.

En l’anterior edició es va afegir la Denominació d’Origen Protegida Siurana i els seus olis per a contribuir al foment de l’oli-turisme. En aquesta edició s’ha ampliat el ventall introduint la denominació d’origen Cava i els seus vins escumosos elaborats pel mètode tradicional.

A més de l’app, disponible per a Android i Apple, es poden consultar els cellers mitjançant una nova versió millorada del web, on buscar un celler es converteix en una cosa molt fàcil de realitzar ja sigui des d’un ordinador de sobretaula o des d’un mòbil o tauleta.

A les fitxes de cada celler pots veure una àmplia informació sobre horaris de visites, packs enoturístics, fotografies panoràmiques, i un formulari on poder reservar directament amb el celler sense intermediaris.

L’Enoguia es troba disponible de forma gratuïta a la majoria de punts d’Informació i turisme de la província de Tarragona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa