VadeVi
Bàrbara Forés recupera el seu “Tast de Primavera”
  • CA
El celler Bàrbara Forés està a la Terra Alta
El celler Bàrbara Forés està a la comarca de la Terra Alta

!–akiadsense–>

El Tast de Primavera“> torna al Celler Bàrbara Forés per celebrar la seua vuitena edició. Torna amb certs canvis marcats per les mesures de seguretat vigents que obligaran a reduir grups, ampliar els horaris i garantir la seguretat en aquest espai cultural i d’oci.

Es tracta d’una activitat que segons els organitzadors vol posar en valor els paisatges de la Terra Alta i les seues garnatxes blanques i aquesta propera trobada convida a conèixer i endinsar-se en els vins brisats a través de l’Abrisa’t, un dels vins de la gamma del celler que s’elabora recuperant aquesta tècnica antiga i tradicional de la comarca, i de tota la conca Mediterrània.

S’ofereix aquesta activitat pels vols de la Setmana Santa, entre els dies 27 de març i 4 d’abril amb diferents horaris i grups reduïts d’un màxim de 6 persones. La proposta és trobar-se a la finca de la Sendroseta, al terme muncicipal de Gandesa, passejar entre vinyes i tastar 6 vins. La major part de la trobada es desenvolupa a l’aire lliure i té una durada d’entre dues hores i mitja i tres. Serà obligatori l’ús de mascareta i l’accés a la finca es farà amb vehicle propi.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Les entrades es poden aconseguir a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa