David Caraben, líder del grup musical Mishima, és el protagonista aquest mes de la campanya #fansDOTerraAlta en què diferents personatges populars expliquen els seus motius per escollir els vins terraltins, així com els seus paisatges, gastronomia, història i gent.

En Caraben es confessa un enamorat de la Garnatxa Blanca de la Terra Alta. Preguntat per les raons que el porten a escollir un vi amb Denominació d’Origen Terra Alta, ho té clar: “El fet que és un vi que trenca amb els tòpics que tenim associats al vi blanc. Tradicionalment pensem que el vi blanc és un vi afruitat, lleuger i fresc, i en canvi la garnatxa blanca té molt més recorregut. És un vi que pot maridar amb menjars amb fonament”.

La passió d’en David Caraben per la garnatxa blanca de la Terra Alta és tal que ha triat aquesta zona i la seva denominació d’origen per elaborar el Vine, un dels vins que Mishima té al mercat. Un vi blanc que marida a la perfecció amb la música del grup i amb la seva cançó homònima.

Campanya #fansDOTerraAlta

La campanya #fansDOTerraAlta està impulsada des del CRDO Terra Alta per a donar a conèixer els seus trets diferenciadors així com la qualitat dels seus vins. Els vídeos de la campanya es poden veure tant al web de la DO Terra Alta com a les seves xarxes socials. La campanya va arrencar de la mà del periodista i escriptor Víctor Amela, i a en Caraben el seguiran altres personatges populars com la presentadora Bibiana Ballbé, la periodista i escriptora Empar Moliner o el cuiner Jeroni Castell, guardonat amb una Estrella Michelin pel seu restaurant Les Moles (Ulldecona).

DO Terra Alta, l’ànima de la Garnatxa Blanca

La Terra Alta destaca pels seus vins blancs fets amb Garnatxa Blanca, la seva varietat més emblemàtica i que dóna identitat i autenticitat al territori, fent-la mereixedora d’un distintiu de garantia específic com és el Terra Alta Garnatxa Blanca. No en va a la comarca es conrea el 33% de la Garnatxa mundial, un percentatge que suposa el 75% de la producció a Espanya i el 90% de la Garnatxa a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa