VadeVi
Caseres acollirà la VI edició de l’Eclipsi de Garnatxa Blanca de la DO Terra Alta
  • CA
Eclipsi Garnatxa Blanca Terra Alta

!--akiadsense-->

Dissabte 29 de juny, la Denominació d’Origen Terra Alta celebra la sisena edició de l’Eclipsi de Garnatxa Blanca. La localitat triada enguany ha estat Caseres, que rebrà als assistents a la Plaça de l’Església a partir de les 20h.

A les 20:30h, com és tradició, començarà la presentació de la 32a edició de la Festa del Vi de Gandesa – Mostra de Vins DO Terra Alta i el descobriment del cartell d’enguany, en un acte presidit per Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, acompanyat per Manel Palau, alcalde de Caseres, Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la DO Terra Alta; Gerard Ubalde, president de la Societat Unió Gandesana; i Pere Bové, president del Celler Cooperatiu de Gandesa.

A partir de les 21h, i fins a les 0:00h serà el moment de celebrar l’arribada de l’estiu amb 25 referències de Garnatxa Blanca de la DO Terra Alta, maridades amb la proposta gastronòmica dels restauradors de la comarca. Així mateix, al llarg del vespre, els assistents podran gaudir també de la música de David Carabén i Marc Lloret, de Mishima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa