Celler Batea

!–akiadsense–>

El 2019 està resultant ser molt profitós per Celler Batea. En els primers 6 mesos de l’any han aconseguit fins a 29 premis als concursos on s’han presentat.

Els guardons de Decanter als vins de Celler Batea

Decanter, la revista britànica ha concedit 3 medalles en l’última edició dels seus premis. Dues de plata per L’Aube 2015 i Tipicitat 2014 i una de bronze per Naturalis Mer Criança 2015. A casa nostra, el Giroví, ha reconegut també el Tipicitat, però de l’anyada 2015, el Naturalis Mer Roure 2018, el Primícia Negre Criança 2016 i el Primícia Chardonnay 2018. I a més els dos primera amb la millor puntuació del concurs.

!–akiadsense–>

Els francesos Gilbert&Gaillard, ha atorgat fins a 11 medalles entre les quals destaquen Naturalis Mer Criança i L’Aube Selecció de Vinyes Velles que han obtingut 90 punts. I fins i tot un dels últims vins que el celler ha tret al mercat, Sense Negre Edició Limitada, un vi ecològic, sense sulfits i sense filtrar s’ha emportat una medalla d’or a Ecoracimo un dels pocs concursos dedicats exclusivament als vins ecològics.

Medalles dels vins del Celler Batea atorgats per Gilbert And Gaillard

!–akiadsense–>

Però un dels èxits més importants, en parlàvem a Vadevi, ha estat al concurs Grenaches du Monde, amb 6 medalles, però sent el celler que més en va aconseguir.

Els responsable del celler consideren que aquest “és el reconeixement a una gran feina d’equip de la cooperativa entre pagesos i enòlegs fent una tasca ingent de treball en la que es combina la innovació i l’experiència a la vinya i al celler”.

A més creuen que tots aquests premis aconseguits molts d’ells amb vins ecològics “demostren que estem treballant molt bé perquè hem competit amb vins convencionals amb excel·lent resultats”.

!–akiadsense–>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa