Els cellers catalans triomfen a les Garnatxes del Món amb 81 medalles

La DO catalana més premiada ha estat la Terra Alta que per primer cop acollia aquest concurs internacional

Garnatxes del Món

Les garnatxes catalanes han triomfat al concurs que s’ha fet aquest cap de setmana a la Terra Alta. En total s’han aconseguit 81 medalles i qui més se n’emporta és la DO Terra Alta amb 44.

El concurs internacional Garnatxes del Món s’ha fet per primera vegada a Catalunya, a Gandesa i el vi de casa nostra ha quedat amb molt bona posició. Pel que fa a les garnatxes amb cupatge, 7 cellers catalans han aconseguit medalla d’or i 18 medalla de plata. En l’altra gran categoria de vins monovarietals de garnatxa, el vi català ha estat valedor de 30 medalles d’or i 26 plates. Trobareu tot el palmarès seguint aquest enllaç.

En paral·lel al concurs. dissabte es va fer una Fira del vi i l’art a Batea que va rebre prop de mil visites. Hi van participar una trentena de cellers de la DO Terra Alta, que van estar acompanyats d’alguns cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat, així com de les propostes d’artistes i artesans de les Terres de l’Ebre, en un itinerari a través del nucli històric del municipi.

Comentaris

    Enric Gironés 26 d'Abril de 2018 18:49
    No trovo gens ètic que es publiqui una foto de l'esglèsia de S. Pere al Poble Vell, lloc on es va celebrà el sopar de les Garnatxes del Món, i ni tantsols s'anomeni Corbera d'Ebre

Nou comentari