VadeVi
Els cellers de la DO Terra Alta s’ajudaran els uns als altres en cas de no poder fer la verema per la Covid-19
La verema a Catalunya s'ha avançat

!--akiadsense-->

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta ha decidit crear una borsa de treball per ajudar als seus cellers en cas de complicació per la Covid-19. ës així davtn la possibilitat que durant la verema algun celler es vegi amb l’obligació de tancar les seves instal·lacions o perdre temporalment una part de la seva plantilla per una quarantena, ja sigui per contagi o contacte amb un positiu de la malaltia.

Els mesos de verema són estratègics per als cellers, els més importants de l’any, i davant la possibilitat que alguns d’ells puguin veure afectada la seva plantilla a conseqüència de la crisi sanitària, sigui per malaltia o per complir amb els protocols de seguretat, des de la DO Terra Alta s’ha decidit crear aquest banc de recursos, tant personals com tècnics per tal de donar tot el suport possible als cellers.

La borsa tindrà un caràcter solidari i es formarà amb la col·laboració dels cellers que vulguin formar-ne part de forma desinteressada. Aquests cellers podran oferir personal o mitjans tècnics als cellers que hagin de confinar-se o tancar les seves instal·lacions per un cas de coronavirus, tancaments que poden arribar a ser de fins a 14 dies per les mesures de prevenció.

La mesura va ser aprovada amb un consens total per part dels membres que conformen la junta del Consell Regulador i s’activarà al llarg d’aquesta mateixa setmana per tal de poder assistir a qualsevol celler que ho necessités de manera immediata.

Nou comentari

Comparteix