VadeVi
Dies de cinema i vins a la Terra Alta, amb l’In-FCTA
  • CA

El festival In-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta estrena sisena edició aquest proper 31 de juliol en una cita on no hi faltaran ni vins ni gastronomia del territori i que s’allargarà fins el 6 d’agost.

El programa arrenca amb la Gala de Presentació del Festival amenitzada pels mestres de cerimònies Juli Fàbregas i Jordi Díaz. Des de les 19h de la tarda, i fins a l’hora de la gala prevista per les 22h, els assistents podran gaudir dels vins de Sant Josep Vins i una proposta gastronòmica de km0 amb La Lore, Meskebo i Sabors. Tot plegat, amenitzat amb l’actuació itinerant de la In-FCTA Band i La Farsa de Gandesa que ompliran la Plaça de l’Església del municipi terraltí de Bot.

Barra de vins i vermutades

Els vins seran molt presents durant tota la setmana del festival, amb oferta disponible en barres coincidint amb cada vespre de projeccions; hi haurà també barra de cervesa i gastronomia, amb foodtrucks que oferiran un ampli ventall de propostes gastronòmiques. Entre l’1 i el 5 d’agost, també s’han programat vermutades al Celler Menescal en horari de migdia. Dimarts 2 el dia estarà destinat als amants de la cervesa i Ebrewine oferirà un tast de cervesa a l’Alberg Lo Molí de Bot, a les 12:30; i per complementar el programa, la DOP Oli Terra Alta oferirà també un tast d’oli ben amenitzat per la música de Dj Kryper.

En aquesta sisena edició tornen també les jornades formatives (10h) amb tallers impartits per diferents personalitats del món cinematogràfic i artístic, així com amb diferents temàtiques artístiques, amb Xavi Bové (dilluns 1), Sergi Pompermayer (dimarts 2) o la Farsa de Gandesa (dimecres 3), entre d’altres. Per complementar programa, un taller de ioga i espectacle de circ.

Podeu consultar el programa complet seguint aquest enllaç.

Cartell de la sisena edició

Concurs a les xarxes socials

L’organització del festival ha posat en marxa un concurs a xarxes per guanyar un abonament per a tot el festival. Aquells que vulguin entrar en el sorteig, han de compartir el cartell d’aquesta edició del festival als seus perfils a xarxes socials, etiquetant al festival (@infctafestival) i amb el hashtag #locinemainFCTAlaTerraAlta.

El festival in-FCTA promociona l’art des d’una vessant àmplia | web

Ivan Massagué, impulsor del festival fa sis anys

El Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA, neix a Bot (Terra Alta) l’any 2017 de la mà de l’actor Ivan Massagué, director del Festival, i de Sorolla’t, grup de dinamització local de Bot. Es tracta d’un festival que té el cinema com a eix central, però que es combina amb moltes altres expressions artístiques i culturals.

Té per objectiu generar un projecte que promogui, difongui i potenciï l’art cinematogràfic en un format de qualitat i per a tothom, presentant i promocionant talents nacionals i internacionals, i combinant-lo amb altres arts escèniques, visuals, plàstiques o musicals, a la vegada que aprofita totes les oportunitats de la terra que l’acull, terra de vins i de producte local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa