Brigitta Lamoure protagonitzarà l'acte de la DO Terra Alta amb el col·lectiu LGTBI
Brigitta Lamoure protagonitzarà l’acte de la DO Terra Alta amb el col·lectiu LGTBI

!--akiadsense-->

Sota el lema La DO Terra Alta amb el col·lectiu LGTBI, la Denominació d’Origen Terra Alta organitza aquest dijous 4 d’abril una festa i tast solidari a l’Hotel Axel de Barcelona amb l’objectiu de donar suport al col·lectiu LGTBI.

Conduïda i amenitzada per David Cano, més conegut com a Brigitta Lamoure, la festa arrencarà a les 19:30h a la terrassa de l’hotel, i comptarà amb la participació de la Plataforma LGTBI, a qui aniran destinats els beneficis obtinguts al llarg de la tarda, i que provindran de la venda de copes dels vins de la DO Terra Alta.

La Plataforma LGTBI és una associació que engloba un gran nombre d’entitats LGTBI de Catalunya com ara FAGC, Casal Lambda, Gais Positius, FLG Famílies LGTBI, Gaylespol, ACGIL, Generem, AMPGIL, Stop Sida, Fundació Enllaç, L’Observatori Contra l’Homofòbia i Panteres Grogues.

Amb aquesta acció, la DO Terra Alta vol posar el seu granet de sorra en la defensa dels drets LGTBI i la lluita contra les actituds homòfobes apropant els seus vins a Barcelona, una de les ciutats europees capdavanteres en el suport al col·lectiu LGTBI.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa