VadeVi
La garnatxa blanca ‘eclipsarà’ de nou la Terra Alta
  • CA
|

!--akiadsense-->

Dissabte 30 de juny, la Denominació d’Origen Terra Alta s’endinsa en una nova edició de l’Eclipsi de Garnatxa Blanca, que enguany arriba a la cinquena edició amb seu a Bot. La celebració arrencarà a les 20h al Parc Municipal amb la recepció als assistents.

Com és ja tradició en aquesta festa, a les 20:30 es presentarà la 31a edició de la Festa del Vi de Gandesa. L’acte serà presidit per Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa; Lluís Agut, alcalde de Bot; Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la DO Terra Alta; Gerard Ubalde, president de la Societat Unió Gandesana; i Pere Bové, president del Celler Cooperatiu de Gandesa. Durant l’acte es descobrirà també el cartell escollit per a aquesta 31a edició.

A partir de les 21h, i fins a les 0:00h serà el moment de celebrar aquest V Eclipsi amb les més de 25 referències de garnatxa blanca que participen de la festa, i que els assistents podran maridar amb una proposta gastronòmica elaborada per a l’ocasió pels restauradors de la comarca. El punt musical anirà a càrrec de la cantautora ebrenca Montse Castellà, que presentarà el seu quart disc Punts de llibre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa