VadeVi
Els «Divendres Divins» s’acomiaden aquest 2016 a la Terra Alta

Els “Divendres Divins” tanquen la seva 3a edició aquest divendres 12 d’agost al Palau del Castellà de Gandesa, un edifici d’origen medieval situat al nucli antic del municipi. L’acte començarà a les 19:30h amb la visita de l’espai patrimonial i seguirà a les 20:15 amb un tast de vins de la DO Terra Alta i l’actuació dels saxofonistes Albert Ferré i Gerard Marsal. Els músics oferiran una performance"> creativa que abordarà la necessitat humana de comunicar i on hi haurà espai per les improvisacions i el diàleg musical.

En les dues edicions anteriors, la cita terraltina va tenir lloc al Convent de Sant Salvador d’Horta de Sant Joan (2015) i a l’Església del Poble Vell de Corbera al 2014. El Consell Regulador de la DO Terra Alta, que ha apostat des del principi per la participació a aquest cicle, fa una valoració molt positiva del projecte perquè permet donar a conèixer els vins, la cultura i el patrimoni local i arribar al turisme que visita les terres tarragonines i ebrenques durant els mesos d’estiu.

Els Divendres DiVins, organitzat pel Departament de Cultura i Agricultura de la Generalitat, l’INCAVI i les Denominacions d’Origens tarragonines, és una activitat on es marida vi, cultura i patrimoni històric i cultural. Aquest 2016 ja se celebra la tercera edició i es consolida amb una bona acollida entre el públic. Enguany, el cicle ha ofert actuacions i tastos de vins a Tarragona, Torroja del Priorat, El Vendrell, Valls i Barberà de la Conca.

Per assistir a l’activitat cal fer reserva prèvia trucant al Consell Regulador (977 421 278) o bé enviant un correu a info@doterraalta.com. El preu de l’entrada és de 5 euros.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa