VadeVi
Els «Divendres Divins» s’acomiaden aquest 2016 a la Terra Alta
  • CA

Els “Divendres Divins” tanquen la seva 3a edició aquest divendres 12 d’agost al Palau del Castellà de Gandesa, un edifici d’origen medieval situat al nucli antic del municipi. L’acte començarà a les 19:30h amb la visita de l’espai patrimonial i seguirà a les 20:15 amb un tast de vins de la DO Terra Alta i l’actuació dels saxofonistes Albert Ferré i Gerard Marsal. Els músics oferiran una performance“> creativa que abordarà la necessitat humana de comunicar i on hi haurà espai per les improvisacions i el diàleg musical.

En les dues edicions anteriors, la cita terraltina va tenir lloc al Convent de Sant Salvador d’Horta de Sant Joan (2015) i a l’Església del Poble Vell de Corbera al 2014. El Consell Regulador de la DO Terra Alta, que ha apostat des del principi per la participació a aquest cicle, fa una valoració molt positiva del projecte perquè permet donar a conèixer els vins, la cultura i el patrimoni local i arribar al turisme que visita les terres tarragonines i ebrenques durant els mesos d’estiu.

Els Divendres DiVins, organitzat pel Departament de Cultura i Agricultura de la Generalitat, l’INCAVI i les Denominacions d’Origens tarragonines, és una activitat on es marida vi, cultura i patrimoni històric i cultural. Aquest 2016 ja se celebra la tercera edició i es consolida amb una bona acollida entre el públic. Enguany, el cicle ha ofert actuacions i tastos de vins a Tarragona, Torroja del Priorat, El Vendrell, Valls i Barberà de la Conca.

Per assistir a l’activitat cal fer reserva prèvia trucant al Consell Regulador (977 421 278) o bé enviant un correu a [email protected]. El preu de l’entrada és de 5 euros.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa