La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta, demà 12 de juny, la cinquena edició del vi solidari ‘Sense Límits’. A més, recupera la festa “Si tu ajudes, tots sumem!”, que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la Covid-19 i enguany es veurà limitada a un aforament de 200 persones. La iniciativa solidària es farà a l’entorn de l’Església Vella de Sant Pere del Poble Vell de Corbera i la recaptació es destinarà íntegrament a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de les terres de l’Ebre.

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa Agrícola de Corbera, explica que “la festa ‘Tots sumem!’ referma el compromís amb el desenvolupament social del territori i els ajuda a promocionar el vi solidari ‘Sense Límits’. En la situació actual, creuen que pren una importància cabdal la solidaritat envers entitats que, com l’Associació Jeroni de Moragas, proporcionen suport a les necessitats de les persones amb discapacitat”. La presentació del vi en la festa, a més, anirà a càrrec de Margalida Ripoll, exdirectora de ‘Vadevi’.

La cooperativa de Corbera d’Ebre ha fet una edició inicial de 1.200 ampolles de vi solidari, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. El disseny de les etiquetes d’enguany ha estat realitzat per tres persones usuàries del Jeroni de Moragas, dirigides per l’educadora i artista ceramista, Núria Duró. L’acte central de la festa ‘Tots sumem!’ serà un concert coral de la Societat Musical la Lira Ampostina i, en acabar, se servirà un refrigeri i un tast de vi solidari a l’exterior de l’Església del Poble Vell. En el decurs de l’acte també es lliurarà als representants de l’Associació Jeroni de Moragas, l’import recaptat l’any passat que, malgrat no es va poder celebrar la festa, se situa en gairebé 5.000 euros, aconseguits amb la venda del vi ‘Sense Límits 2020’.

Les ampolles del vi ‘Sense Límits’ també estan disponibles a la botiga on-line de la cooperativa https://agricolacorbera.com/botiga/

Nou comentari