VadeVi
Lafou marida alta gastronomia amb la primavera de la Terra Alta
  • CA
Maridatge de primavera a La Fou

!--akiadsense-->

El proper dissabte 12 de maig tindrà lloc un Maridatge Gastronòmic de Primavera a Lafou Celler, dirigit per Ramon Roqueta, enòleg i propietari del celler. Aquesta experiència gastronòmica pretén ser la primera d’un cicle de Maridatges de Temporada, a on s’hi conjugaran vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona i amb productes propis de cada època de l’any.

L’experiència de Primavera s’iniciarà amb un tast en primícia a la vinya de la nova anyada de Lafou Els Amelers – una completa immersió en la garnatxa i el paisatge de valls i fous de la Terra Alta – i amb una visita a la Casa Figueras, finca del s. XVIII a on s’assenta el celler, ubicat al casc antic del nucli de Batea.

A continuació, Ramon Roqueta guiarà el dinar maridatge, exclusiu per a 20 persones, amb una proposta gastronòmica elaborada pel Restaurant Miralles i basada en plats de temporada de la zona, que s’acompanyaran amb les noves anyades dels tres vins del celler: Lafou El Sender, Lafou Els Amelers i Lafou de Batea.

La reserva i adquisició d’entrades es pot fer directament al celler LaFou, per telèfon o per correu electrònic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa