VadeVi
Gandesa recupera la ‘Festa del Vi’ i en prepara la 34a edició
  • CA

Gandesa celebrarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre la ‘Festa del Vi’, una de les grans cites del vi de la Denominació d’Origen Terra Alta. L’esdeveniment enguany arriba a la 34a edició, després del parèntesi del 2020 provocat per la pandèmia de COVID.

D’aquesta manera, la capital de la Terra Alta recupera l’esdeveniment de promoció dels seus vins, amb actes com la Nit de les Garnatxes -al Celler Cooperatiu-, la Mostra de Vins -amb presència de gairebé la totalitat de viticultors de la comarca-, el dinar popular de la Clotxa, a més de jornades tècniques destinades als professionals del sector.

Enguany, la Comissió Organitzadora ha volgut recuperar la majoria d’actes que se celebren tradicionalment durant la festa, aprofitant la remissió de la pandèmia i els elevats índexs de vacunació entre la ciutadania a Catalunya. No obstant això, es prendran les mesures oportunes d’aforament i distàncies per evitar contagis, sempre tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries.

La Comissió Organitzadora està integrada pel Celler Cooperatiu de Gandesa, l’Ajuntament de Gandesa, la Societat Unió Gandesana i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta. “Després de l’edició limitada que vàrem tenir l’any passat, enguany totes les entitats implicades hem volgut recuperar aquesta Festa en la seua integritat. Una festa que representa el millor que tenim a la nostra comarca, els nostres vins amb Denominació d’Origen i amb la varietat Garnatxa Blanca com a màxim exponent”, ha comentat l’alcalde de Gandesa, Carles Luz.

Per aquesta edició, el cartell de la 34a Festa del Vi de Gandesa-Mostra de Vins de la Terra Alta, ha estat dissenyat per l’equip de l’agència ‘Primer Tercera’ de Gandesa. Aprofitant el pont de l’1 de novembre, aquest any la fira s’allargarà durant quatre dies.

Puntualment, a la pàgina web de la Festa i a les xarxes socials s’hi aniran incloent les darreres notícies sobre la celebració, així com l’agenda d’actes i la compra d’entrades per a la Nit de les Garnatxes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa