VadeVi
Joan Arrufí repeteix com a president de la DO Terra Alta
La nova junta de la DO Terra Alta estarà encapçalada per Joan Arrufí
La nova junta de la DO Terra Alta estarà encapçalada per Joan Arrufí

!--akiadsense-->

Aquest dilluns s’ha fet, a la seu de la Denominació d’Origen Terra Alta a Gandesa, la sessió constitutiva de la nova junta rectora de la DO. Joan Arrufí ha estat reelegit com a president per als propers 4 anys amb 6 vots a favor davant dels 5 aconseguits pel viticultor Marc Paladella i l’abstenció d’un dels membres de la nova junta.

Aquesta nova junta estarà formada pels viticultors Xavier Alanyà, Antònia Aguiló, Josep Pere Colat, Marc Paladella, Francesc Andreu Julià i Josep Vicens; i per Elias Gil com a representant de La Vinícola de Gandesa; Roger Suñé, del Celler Rialla; Josep Fuster, d’Agrícola Fuster; Núria Altés del Celler Herència Altes i Xavier Clua, de Celler Xavier Clua, a més del mateix Joan Arrufí en representació d’Altavins Viticultors.

La nova junta anuncia que seguirà treballant per millorar els vins de la DO Terra Alta i la seva projecció al mercat. Les línies de treball de la DO al llarg dels darrers 4 anys han estat basades en 4 eixos fonamentals sustentats en la regulació i el control de la producció per adaptar-se a la realitat de la comarca i incrementar el valor afegir de viticultors i cellers; els estudis tècnics per aprofundir en l’autoconeixement de la DO com ara la professionalització del panell de tast; les relacions laborals per contribuir al creixement econòmic de la comarca; i la promoció per seguir posicionant la marca col·lectiva DO Terra Alta com a segell de referència i qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa