VadeVi
La Cooperativa de Corbera d’Ebre presenta el seu “Vi Solidari”
  • CA

!--akiadsense-->

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta el proper dissabte 8 d’abril, el “Vi Solidari”, un projecte que naix, com bé diu el nom, amb una finalitat solidària en favor de l’Associació Jeroni de Moragas, que des de l’any 1979 acompanya persones amb discapacitat intel·lectual. L’Associació treballa a les comarques de Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Camp, Priorat i Baix Ebre.

La cooperativa ha fet una edició inicial de 3.000 ampolles d’aquest vi que s’ha elaborat amb garnatxa blanca 100% i s’ha acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. L’etiqueta és un disseny de la il·lustradora catalana Alba Seguí.

El “Vi Solidari” es podrà adquirir, per un import de 6 euros, a l’Església Sant Pere del Poble Vell de Corbera el mateix dissabte 8 d’abril, dia de la presentació i posteriorment, a l’agrobotiga de la cooperativa i a botigues de proximitat de les terres de l’Ebre.

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa de Corbera d’Ebre, argumenta que “les cooperatives som empreses solidàries i per aquest motiu, creiem que hem de contribuir al desenvolupament de centres com Jeroni de Moragas, que donen un servei molt important a les nostres comarques. Gràcies al ressò que estem aconseguint i al suport altruista de nombroses entitats, treballarem perquè la iniciativa que encetem enguany tingui continuïtat en el temps”.

La presentació del “Vi Solidari” anirà a càrrec de Ruth Troyano, periodista especialitzada en turisme enològic i sommelier. Està previst l’assistència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, a més de representants de l’Associació Jeroni de Moragas i de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa