Batea te un dels termes de Catalunya amb major nombre d’hectàrees de vinya i és, alhora, una dels principals productores de vi i oli del país. Un territori, ubicat a la Terra Alta, que viu i es dedica en bona part de la viticultura i l’olivicultura, i que s’ha posicionat gràcies a reconeixements per ambdós productes que els arriben de la mà de prescriptors, concursos o guies d’aquí i d’arreu.

Els dies 11 i 12 de desembre volen compartir aquesta singularitat amb el públic barceloní i de l’àrea metropolitana de la capital catalana. I ho faran a través d’una fira que convidarà a a “viure i beure Batea” a través dels seus vins, olis i altres productes típics. Serà una jornada que s’organitza al Port Olímpic i que també comptarà amb actuacions de música en directe.

Hi participaran les següents marques: Vall de Vinyes, Celler Batea, Celler Arrufi, Viticultors Bateans, Herencia Altés, Celler la Botera, Vins Algars, La Bruixa dels Mudefes, Família Torres, celler laFou, Celler Tarroné, Danica Vinos, La Madre Vermouth; i Oli i olives Original i Querva cia.

Tot plegat, reconeixent que “l’esforç d’un poble i la passió pel que fem” els permet “obtenen lo millor vi” amb el qual conviden a “brindar per la vida” en un dels vídeos promocionals que han editat des de l’Ajuntament del municipi per promocionar precisament aquesta estreta vinculació amb el sector del vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa