VadeVi
Merian 2018 és el primer vi ecològic certificat de Cellers Tarroné i surt amb etiqueta nova
  • CA
La nova imatge del Merian blanc de Cellers Tarroné
La nova imatge del Merian blanc de Cellers Tarroné

!--akiadsense-->

Cellers Tarroné ha renovat la imatge i l’ampolla del primer vi 100% garnatxa blanca que va treure al mercat. Merian és a més, amb l’anyada 2018, el primer de producció ecològica de tota la història del celler familiar.

Merian 2018 blanc surt al mercat amb una ampolla d’estil borgonya i amb una etiqueta totalment renovada, dissenyada per l’agència GamnBcn. Continua explicant la relació de Mercè i Antonio, dels quals pren el nom el vi, però GamnBcn s’ha inspirat en l’univers de Jules Verne per crear la nova etiqueta i representar imatges vinculades amb la novel·la clàssica, d’aventures i romàntica, amb reminiscències de la il·lustració antiga de llibres. La nova etiqueta destaca en lletres daurades el nom del vi, Merian, que és suma de les primeres síl·labes de Mercè i Antonio, els seus dos creadors. Al Merian negre, que també ha canviat d’ampolla i el disseny, la tipografia del nom queda ressaltada amb color platejat i el vi ha renovat el seu cupatge i és des d’aquesta anyada un 100% garnatxa negra, deixant l’assemblatge amb altres varietats.

Merian és, per tant, el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma al distintiu oficial del CCPAE, el segell de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera” que ja és a tota la gamma de vins del celler. Aquesta certificació reconeix que Tarroné treballa amb pràctiques agràries ecològiques la vinya, amb respecte i compromís absoluts pel medi ambient i pel paisatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa