VadeVi
Mes de 200 professionals donen el tret de sortida a la Festa del Vi de Gandesa
  • CA
Jornada professional de la Festa del Vi de Gandesa 2018
Jornada professional de la Festa del Vi de Gandesa 2018

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Terra Alta va celebrar aaquest dilluns la quarta edició de la seva jornada professional emmarcada als actes de celebració de la Festa del Vi de la Terra Alta, i que enguany ha donat el tret de sortida a la setmana de la festa.

Dirigit als professionals de la restauració i la distribució, així com a prescriptors i premsa especialitzada, el showroom es’ha celebrat a l’Església del Poble Vell de Corbera, i va permetre als assistents tastar més de 100 referències -amb la Garnatxa blanca com a màxim referent- dels 29 cellers que van participar de la jornada: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Alimara, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’en Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Germans Balart, Celler Jordi Miró, Celler Josep Vicens, Celler La Botera, Cellers Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Cellers Unió, Edetària, Estones Vins, Herència Altés, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pinord i Vins del Tros.

Un cop finalitzar el showroom, els convidats es van traslladar fins a Horta de Sant Joan per gaudir d’un dinar típic terraltí a càrrec dels restauradors de la Terra Alta al Parc Natural dels Ports.

Jornada tècnica, divendres 2 a les 12h

Entre els actes de la Festa del Vi de la Terra Alta d’enguany, que se celebra a Gandesa del 2 al 4 de novembre, destaca la jornada tècnica que tindrà lloc divendres dia 2 a partir de les 12h al Celler Joan Figueres. La jornada, organitzada anualment per la DO Terra Alta amb la voluntat de debatre al voltant de diferents aspectes que afecten el món del vi, compta enguany amb la participació de Sarah Jane Evans, Master of Wine i tot un referent de l’enoturisme a nivell internacional. Guardonada escriptora i periodista de vins, és co-presidenta dels Decanter World Wine Awards i presidenta del simposi de l’Intitute Master of Wine 2018.

Festa del Vi 2018, del 2 al 4 de novembre a Gandesa

La inauguració de la Festa del Vi tindrà lloc divendres 2 de novembre a les 18:30h a la carpa de la Rambla de la Democràcia, i a continuació (19:30) s’entregaran, a la Sala de Ball Societat Unió Gandesana, els premis del Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2018. L’encarregat de lliurar-los serà Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya i pregoner de la festa d’enguany. Com cada any, la Festa tindrà com a eix central la Mostra de Vins (Rambla de la Democràcia), amb representació de 32 cellers de la Denominació d’Origen Terra Alta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa