VadeVi
Moratòria a les quotes de la DO Terra Alta, en suport als cellers en la crisi del coronavirus
  • CA
La DO Terra Alta promociona la veva varietat insígnia, la garnatxa blanca, per consumir-la des de casa
La DO Terra Alta promociona la veva varietat insígnia, la garnatxa blanca, per consumir-la des de casa

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Terra Alta, conscients de les greus afectacions que la crisi del COVID-19 està tenint al sector, ha pres la decisió d’implementar mesures extraordinàries per ajudar als seus cellers i viticultors a gestionar aquesta crisi de la millor manera possible.

A les reunions portades a terme amb els responsables polítics del territori per tal de buscar solucions i demanar-los mesures que ajudin a pal·liar aquesta situació ara s’hi afegeix una mesura econòmica. El Consell Regulador ha modificat el venciment de les factures ja emeses, corresponents a les quotes de viticultors i cellers adherits, a 90 dies, amb la voluntat d’alleugerir la tensió de tresoreria que el sector pateix en el seu conjunt. A més es posa a la seva disposició per a qualsevol col·laboració que fos necessària.

En aquest sentit i amb la intenció d’insistir en la importància que té, ara més que mai, el consum de productes de proximitat, la DO Terra Alta estrena un espot per incentivar la compra de vi de proximitat a Catalunya, i especialment a les Terres de l’Ebre.

Sota el lema DO Terra Alta, l’ànima de la Garnatxa blanca, l’esperit de les Terres de l’Ebre, l’espot recorda que aquests dies incerts passaran, i que allà fora continuen esperant el paisatge i el patrimoni per continuar gaudint-los. Però que, mentre arribi aquest dia, el millor és brindar amb un vi de garnatxa blanca a casa per fer més fàcil l’espera.

El principal objectiu de l’espot és animar a la gent de la comarca de la Terra Alta, i per extensió a la gent de les Terres de l’Ebre, a afegir vi de la DO Terra Alta en les seves compres setmanals, sigui en comerços o bé online.

Des de la DO Terra Alta entenen que comprant vins de proximitat, es contribueix no només a mantenir el sector, sinó també a salvaguardar l’activitat agrària de la zona, així com el paisatge i l’economia de moltes famílies de la comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa