VadeVi
‘Ni un plat enrere’, la inciativa solidària i de suport al producte local del celler Altavins
Ni un plat enrere, és la iniciativa d'Altavins Viticultors
Ni un plat enrere, és la iniciativa d’Altavins Viticultors

!--akiadsense-->

“Recolzant el comerç local alimentem el teixit social, consumint els productes del nostre territori som més sostenibles, i preservant el patrimoni cultural enriquim l’ànima”, amb aquest lema Altavins Viticultors ha posat en marxa la inciaitvia solidària ‘Ni un plat enrere’.

Des del celler han dissenyat i produït diversos formats de packaging per a aliments i impresos amb el missatge reivindicatiu de la iniciativa perquè tothom que ho vulgui es pugui adherir a aquest projecte.

Aquests són alguns dels packagings que ha dissenyat i produit el celler i que posa a disposició de tothom que ho desitgi

!--akiadsense-->

L’objectiu és compartir aquests packagings d’aliments amb tots els establiments i restauradors que ho sol·licitin, que podran, a través de l’entrega dels seus productes en aquesta caixa solidària col·laborar amb el Banc d’Aliments.

!--akiadsense-->

“Per a nosaltres és un orgull poder impulsar aquesta iniciativa solidària i esperem que s’hi puguin adherir el major nombre d’establiments. 1 pack 1 plat és el nostre gra de sorra que comencem ara, amb l’objectiu de recaptar el màxim possible per al Banc d’Aliments“ destaca Joan Arrufí d’Altavins Viticultors.

Nou comentari

Comparteix