VadeVi
‘Ni un plat enrere’, la inciativa solidària i de suport al producte local del celler Altavins
  • CA
Ni un plat enrere, és la iniciativa d'Altavins Viticultors
Ni un plat enrere, és la iniciativa d’Altavins Viticultors

!--akiadsense-->

“Recolzant el comerç local alimentem el teixit social, consumint els productes del nostre territori som més sostenibles, i preservant el patrimoni cultural enriquim l’ànima”, amb aquest lema Altavins Viticultors ha posat en marxa la inciaitvia solidària ‘Ni un plat enrere’.

Des del celler han dissenyat i produït diversos formats de packaging per a aliments i impresos amb el missatge reivindicatiu de la iniciativa perquè tothom que ho vulgui es pugui adherir a aquest projecte.

Aquests són alguns dels packagings que ha dissenyat i produit el celler i que posa a disposició de tothom que ho desitgi

!--akiadsense-->

L’objectiu és compartir aquests packagings d’aliments amb tots els establiments i restauradors que ho sol·licitin, que podran, a través de l’entrega dels seus productes en aquesta caixa solidària col·laborar amb el Banc d’Aliments.

!--akiadsense-->

“Per a nosaltres és un orgull poder impulsar aquesta iniciativa solidària i esperem que s’hi puguin adherir el major nombre d’establiments. 1 pack 1 plat és el nostre gra de sorra que comencem ara, amb l’objectiu de recaptar el màxim possible per al Banc d’Aliments“ destaca Joan Arrufí d’Altavins Viticultors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa