VadeVi
Prop de 200 professional es troben amb els vins de la DO Terra Alta a Tortosa
  • CA
Showroom DO Terra Alta Tortosa

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Terra Alta va celebrar ahir a Tortosa l’últim dels esdeveniments per promocionar el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que tindrà lloc el proper mes, entre els dies 11 i 15 d’abril, a la Terra Alta. El showroom, destinat als professionals de la restauració i l’hostaleria de la zona, així com a premsa especialitzada i prescriptors, va comptar amb l’assistència d’unes 200 persones, demostrant així la forta aposta del territori pels vins amb Denominació d’Origen Terra Alta.

La jornada, que es va celebrar al Centre Cívic de Ferreries, va estar presidida per Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Terra Alta, Emili Lehmann, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i Joan Josep Malràs, Diputat Delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Al showroom hi van participar una trentena de cellers de la DO Terra Alta: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Essència, Celler Germans Balart, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Edetaria, Estones Vins, Herència Altés, La Botera, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pagos de Híbera, Vins Algars, Vins de Mesies, Vins del Tros, Vins i Olis Rosendo Esteve Meix i Viticultors Bateans.

Els cellers de la DO Terra Alta van estar acompanyats de celler d’altres DDOO catalanes com la DO Catalunya, la DO Empordà i la DO Montsant, que també van donar a tastar els seus vins. En total, els assistents van poder gaudir de més de 200 referències vinícoles elaborades majoritàriament amb garnatxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa