VadeVi
Prop de 800 persones passen pel Celler Batea en la presentació dels seus nous vins
  • CA
Festa de presentació dels nous vins del Celler Batea

!--akiadsense-->

Amb la voluntat d’acostar el vi als més joves però també al públic en general, el Celler Batea va organizar aquest dissabte una festa de presentació dels seus nous vins que va comptar amb la presència de prop de 800 persones.

Food Trucks al Celler Batea

!--akiadsense-->

Es van poder tastar les dues garnatxes blanques 100%. Vallmajor i l’ecològica i vegana Naturalis Mer que ja estan al mercat des del mateix dissabte. Però el assistents també van tenir l’oportunitat de desgustar vins que encara s’han d’embotellar: el rosat Vallmajor 100% garnatxa negra, el negre 2018 Vallmajor i el nou Primícia chardonnay.

Naturalis Mer blanc és un dels vins ecològics i vegans que es van poder tastar al Celler Batea
Naturalis Mer blanc és un dels vins ecològics i vegans que es van poder tastar al Celler Batea

!--akiadsense-->

La festa va començar amb la presentació de l’actor Toni Albà i els seus personatges del Polònia, el rei Joan Carles i el papa Ratzinger, hi va haver música en directe i la proposta gastronòmica la van posar una sèrie de food tracks que es van col·local a l’esplanada del celler. Per arrodonir la festa es van fer visiten al celler i un tast que es va fer a l’antiga sala de bótes, on es van servir els vins més innovadors del celler del 2018 amb una garnatxa blanca i una de negra ecològiques, veganes i sense sulfurós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa