La Terra Alta decidida a impulsar l’enoturisme

Aquest dimarts es farà la primera trobada de la Taula d'Enoturisme integrada pel Consell Regulador de la DO Terra Alta, representants dels cellers, del Consell Comarcal, del Patronal de Turisme i de l'Associació de Turisme Rural

La DO Terra Alta es prepara per la verema 2020

La Denominació d’Origen Terra Alta inaugura el pròxim dimarts 25 d’agost la seva primera taula d’enoturisme per potenciar la Ruta del Vi de la Terra Alta, un projecte que es posava en marxa des del Consell Comarcal de la Terra Alta a principis del 2019 amb l’objectiu de popularitzar la comarca com a destí turístic i potenciar el model territorial i econòmic de la Terra Alta.

La taula d’enoturisme estarà integrada per 13 membres: Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la DO Terra Alta, que ostentarà la presidència de la taula; 6 cellers membres de la DO Terra Alta en representació dels 60 cellers associats; 2 membres del Consell Comarcal de la Terra Alta; 1 membre del patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre; i 3 representants de l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta.

L’objectiu de la taula és la posada en marxa del pla de dinamització i de gestió de la Ruta del Vi. Així, en aquesta primera reunió, a més de donar a conèixer els membres, funcions i objectius de la taula, s’analitzarà l’estat en què es troba la Ruta i es definiran les primeres línies d’actuació per al desplegament i la comercialització dels itineraris i propostes que ofereix la Ruta del Vi de la Terra Alta, no només a Catalunya sinó també a nivell internacional.

Nou comentari