VadeVi
[VÍDEO] Llucià Ferrer: “La DO Terra Alta m’ha robat el cor per com treballa la garnatxa blanca”
  • CA

Llucià Ferrer protagonitza la darrera entrega de la campanya #fansDOTerraAlta. El presentador assegura ser un “enamorat de la zona” i dels seus vins: “Una de les coses que més m’ha agradat sempre de la Terra Alta és com treballen la garnatxa blanca diferents cellers. És espectacular com a partir d’un mateix producte poden sortir vins tan diferents!”.

Ferrer acaba d’estrenar a TV3 un nou programa gastronòmic, Estranyes parelles“>, on dos personatges d’àmbits diferents es troben al voltant d’una taula per compartir paraules, dinar i alguna copa de vi. Un programa en què, igual que passa amb els vins de la DO Terra Alta, l’element paisatgístic juga un paper fonamental.

Campanya #fansDOTerraAlta

La campanya #fansDOTerraAlta està impulsada des del CRDO Terra Alta per a donar a conèixer els seus trets diferenciadors així com la qualitat dels seus vins. Els vídeos de la campanya es poden veure tant al web de la DO Terra Alta com a les seves xarxes socials. La campanya va arrencar de la mà del periodista i escriptor Víctor Amela, a qui van seguir, entre d’altres, el cantant David Caraben, líder de Mishima, la també periodista i escriptora Empar Moliner, el geògraf i ‘home del temps’ de TV3 Francesc Mauri, l’actriu i presentadora Ivana Miño o els també actors i presentadors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa