[VÍDEO] Llucià Ferrer: “La DO Terra Alta m’ha robat el cor per com treballa la garnatxa blanca”

El periodista es confessa enamorat de la comarca, zona que fins fa poc li era desconeguda

Llucià Ferrer protagonitza la darrera entrega de la campanya #fansDOTerraAlta. El presentador assegura ser un “enamorat de la zona” i dels seus vins: “Una de les coses que més m’ha agradat sempre de la Terra Alta és com treballen la garnatxa blanca diferents cellers. És espectacular com a partir d’un mateix producte poden sortir vins tan diferents!”.

Ferrer acaba d’estrenar a TV3 un nou programa gastronòmic, Estranyes parelles, on dos personatges d’àmbits diferents es troben al voltant d’una taula per compartir paraules, dinar i alguna copa de vi. Un programa en què, igual que passa amb els vins de la DO Terra Alta, l’element paisatgístic juga un paper fonamental.

Campanya #fansDOTerraAlta

La campanya #fansDOTerraAlta està impulsada des del CRDO Terra Alta per a donar a conèixer els seus trets diferenciadors així com la qualitat dels seus vins. Els vídeos de la campanya es poden veure tant al web de la DO Terra Alta com a les seves xarxes socials. La campanya va arrencar de la mà del periodista i escriptor Víctor Amela, a qui van seguir, entre d’altres, el cantant David Caraben, líder de Mishima, la també periodista i escriptora Empar Moliner, el geògraf i ‘home del temps’ de TV3 Francesc Mauri, l’actriu i presentadora Ivana Miño o els també actors i presentadors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas.

Nou comentari