VadeVi
[VÍDEO] Xuriguera i Faixedas parlen de “l’autenticitat” del vi de la Terra Alta
  • CA

Carles Xuriguera i Rafel Faixedas són els nous protagonistes de la campanya #fansDOTerraAlta. Tots dos han estat els conductors del programa de TV3 Glops“>, un espai dedicat a apropar la cultura del vi al públic generalista de manera distesa i amb sentit de l’humor, però amb un punt didàctic. El programa els va portar a recórrer moltes de les zones de producció de Catalunya, entre elles la Terra Alta, de la que afirmen ser-ne fans per la seva “autenticitat”.

Per Xuriguera, una de les claus dels vins de la DO Terra Alta és la garnatxa blanca i la seva “formulació única”, així com la rusticitat d’uns vins que “són únics per la seva autenticitat”. Tant Xuriguera com Faixedas tenen molta experiència en el món del vi, gràcies al seu celler Caralluna del Montgrí, a on practiquen una viticultura ecològica. Actualment comparteixen a Arbúcies, juntament amb el cuiner Raül Cuadras, el local de cuina creativa Mams“>, a on tots els vins de la carta són de denominacions d’origen catalanes.

Campanya #fansDOTerraAlta

La campanya #fansDOTerraAlta està impulsada des del CRDO Terra Alta per a donar a conèixer els seus trets diferenciadors així com la qualitat dels seus vins. Els vídeos de la campanya es poden veure tant al web de la DO Terra Alta com a les seves xarxes socials. La campanya va arrencar de la mà del periodista i escriptor Víctor Amela, a qui van seguir el cantant David Caraben, líder de Mishima, el geògraf i ‘home del temps’ de TV3 Francesc Mauri o l’actriu i presentadora Ivana Miño entre d’altres. La campanya ha comptat també amb la col·laboració d’un dels gurus internacionals del món del vi, el Master of Wine Frank Smulders.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa